Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Daar zitten we dan.. thuis.. en alleen. Al onze optredens en event-klussen zijn geannuleerd de komende maand en daarmee ook een gedeelte van ons inkomen. En jij werkt nu ook thuis, de kinderen zijn van school en iedereen om je heen hamstert erop los. Het zijn vreemde tijden nu de Corona-uitbraak ook Nederland stevig in zijn greep heeft.

ONLINE GEDICHTENSERVICE

Aangezien we momenteel toch werkeloos thuis zitten, willen we als De Schone Schrijvers je graag helpen om deze bizarre periode samen een beetje leuk door te komen. Dat doen we natuurlijk door leuke berichtjes/gedichtjes te schrijven voor de mensen die jij aardig of lief vindt, maar nu even niet kan zien door de gezondheidsadviezen rondom het Corona-virus.

Want uiteindelijk zitten we alleen thuis voor elkaar en iedereen. Dus vul hieronder de vragenlijst in, geef een vrijwillige bijdrage met de doneer-knop (ook hieronder) en dan bezorgen wij jou zo spoedig mogelijk leuke gedichtjes voor al die lieve mensen om je heen. Mocht je ons willen steunen zonder daar een gedichtje voor terug te vragen dan mag dat natuurlijk ook. 🙂

Artikel in Het Parool!

Wil je De Schone Schrijvers deze werkeloze winter doorhelpen? Doe hier dan een vrijwillige donatie, via de site van Kofi. Dan kunnen we weer wc-papier kopen en zo!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.