DE SCHONE SCHRIJVERS @ HUDSON’S BAY

Voor de opening van de nieuwe Hudson’s Bay vestigingen werd de hulp ingeschakeld van de sneldichters van Spoken Agency. Deze dichters hebben op drie locaties korte gedichtjes op maat geschreven voor alle bezoekers van de Hudson’s Bay in Enschede, Haarlem en Amersfoort.

Je kunt deze sneldichters (De Schone Schrijvers) inschakelen als randprogrammering op een evenement. Twee of meerdere sneldichters schrijven ter plekke korte gedichtjes voor de aanwezigen. Met behulp van klassiek schrijfgerei, een vragenlijst en hun nieuwsgierigheid hebben zij binnen ‘no time’ een gedichtje geschreven.

De gedichtjes zijn voor de bezoekers van jouw evenement die een leuk aandenken mee willen nemen. Voor zichzelf of juist iemand die er niet bij kon zijn. Ze kunnen worden opgehaald bij de stand maar natuurlijk ook achteraf opgestuurd worden.

Spoken Agency heeft meerdere snel- en huisdichters en spoken word artiesten aan te bieden. Deze hebben al eerder opdrachten verzorgd voor Scotch & Soda, Mont Blanc, Hunkemöller, Microsoft, Old Amsterdam en vele anderen. Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk onze artiestenpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *