SNELDICHTERS @ HEMA B.A.E.

De feestelijke lancering van het nieuwe make-up huismerk HEMA B.A.E. werd bijgestaan door mooi opgemaakte sneldichters van Spoken Agency. Op dit evenement schreven zij korte gedichtjes in opdracht voor de bezoekers van de HEMA op de Nieuwendijk in Amsterdam. In opdracht van Bureau JEZ en BlueLuna. Photocredits: Kirsten van Santen

De Schone Schrijvers

Je kunt de sneldichters (De Schone Schrijvers) inschakelen als randprogrammering op een evenement. Twee of meerdere sneldichters schrijven ter plekke korte gedichtjes voor de aanwezigen. Met behulp van klassiek schrijfgerei, een vragenlijst en hun nieuwsgierigheid hebben zij binnen ‘no time’ een gedichtje geschreven.

De gedichtjes zijn voor de bezoekers van jouw evenement die een leuk aandenken mee willen nemen. Voor zichzelf of juist iemand die er niet bij kon zijn. Ze kunnen worden opgehaald bij de stand maar natuurlijk ook achteraf opgestuurd worden.

Huisdichters en spoken word artiesten

Spoken Agency heeft meerdere snel- en huisdichters en spoken word artiesten aan te bieden als (rand)programmering voor evenementen. Wij hebben al eerder opdrachten verzorgd voor evenementen en campagnes van Coca Cola, Scotch & Soda, Rituals, Hunkemöller, Red Bull en vele anderen. Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk onze diensten- of artiestenpagina.